2020 – et tilbakeblikk

Jeg har ikke skrevet noe i bloggen siden Ultra døde, jeg har rett og slett ikke orket. Tapet av Ultra har satt sitt preg på hverdagen min, jeg savner den sorte skjønnheten. Samtidig har Taxi gitt meg mye glede og moro, og litt hodebry, akkurat sånn som en liten mallevalp skal :)! Hun er en klovn med egne meninger og fantastisk morsom å trene :)!

Ellers har vel dette året vært ett meget spesielt år. 11. mars ble vi bokstavelig talt kastet hjem på hjemme-kontor og fra den dagen og frem til juleferien begynte har det vært laaange arbeidsdager kun avbrutt av sommerferie. Jeg har to jobber, markedsrådgiver i Lillestrøm og rekrutteringsrådgiver for IT-avdelingen, jeg har det travelt, men veldig moro :).  

Våren brukte jeg til å sette opp hundegård og bygge platting til det nye huset, men gleden over alt det nye forsvant da Ultra døde. Uro kom på besøk og var min pelsterapi og ble med meg på tur og trening, det var veldig godt å ha en hundelabb å holde fast i når man var lei seg. 

I august reiste jeg til Trondheim og hentet Pirat Taxi, mitt lille mallefnask! Jeg hadde planlagt for mallevalp i ett par år, men hadde ikke tenkt å hente før i 2021. Når det ble som det ble er jeg veldig glad for at Taxi har flyttet til meg, min lille krokodille :). 

Høsten har det vært mye jobbing, og resten av tiden er brukt til valpetrening, sosialisering og miljøtrening. Pandemien har satt en stopper for mye aktivitet, men vi trener på så godt vi kan etter forholdene.  Det er en fin valp og jeg koser meg med hundetrening igjen. Har hatt noen gode dager nå med innerundering i romjula og jeg syns Taxi viser veldig gode takter. 

Med denne vakre minnefilmen om Ultra takker jeg av for 2020, så møtes vi igjen i ett bedre 2021.  Min gode kollega Ryan har laget en vakker film om henne, tusen takk Ryan :)!  https://bit.ly/3htRvuE

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..