LP og rundering

den

Forrige uke var det mye fint vær og vi brukte tiden på lange turer både urbant, på golfbanen og i terrenget. Taxi går inn i alle aktiviteter med stort pågangsmot og mye energi, alltid like blid og i godt humør. Hun er søt da :)! Vi legger inn litt lydighet på alle turene våre, hverdagslydighet med passeringer, fri ved fot og sitt og bli.

Lørdag var det først tur også fokus på lydighet. Vi trenge på Plantasjen, hvor det var mye trafikk til tross for corona-stengt butikk, og mye forstyrrelser. Vesla jobber godt og er fokusert og konsentrert. Vi jobbet med posisjon, innsitt og bakpartskontroll. Videre jobbet vi med apportering, fokus på holde fast. Jeg syns hun jobber bedre og bedre, det ble en fin trening.

Søndag runderte vi, første rundering for vesla. Mange mennesker på midtlinjen og mye forstyrrelser. Det taklet hun på strak arm og hadde stor forventning ut i skog. Vi kjørte lydpåvirkning, og rutine med sitt før runderingskommando. Taxi løper lett, har kanskje ikke nesa på hele veien, men hun søker og gir seg ikke. Det er åpenbart at hun bruker øyne og ører fordi hun spretter rundt i terrenget :), nesa er nok ikke helt på riktig enda. Det er forsåvidt helt ok, i går var det bare moro og gøy å finne folk i skogen. Taxi fikk to runder med flere funn, leker fint med figuranter og jeg gleder meg til fortsettelsen. Det var utrolige deilig å være i skogen igjen :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..