Bella – Boxwalk Barbarella

1. juni 2007 – 23. mars 2009

Bella, oktober 2008.
Bella, oktober 2008.

Takk for alt Bella! Vi vil savne deg, men aldri glemme deg !

Bella kom til oss i januar 2008, som en omplasseringshund. Hun hadde dessverre flyttet to ganger allerede før hun kom til oss, men da fikk hun et godt hjem.

Bella hadde mye vokter i seg og ville gjerne være stor og tøff og beskytte meg, og dessverre klarte hun dette veldig bra. Etter mange fine stunder, mye trening, flotte turer og gode opplevelser måtte vi dessverre ta den tunge beslutningen om å la henne få slippe unna vaktmesterjobben. I mars 2009 sa vi farvel til henne og hun reiste til hundehimmelen.

Det er helt utrolig hvor glad man blir i hundene sine og avgjørelsen om å la Bella få slippe var en av de tyngste jeg har tatt i hele mitt liv. Det er fryktelig vanskelig med en hund som er så ung, men allikevel er syk på sinnet. Jeg tør ikke tenke på konsekvensene av at jeg hadde ventet med beslutningen. Kanskje hadde hun skadet noen, en hund eller et barn.

Når jeg ser tilbake på tiden med Bella har jeg mange gode minner å ta vare på. Det herlige blikket, det morsomme ansiktet, det snøftende oppsynet *ler*. Boxere er herlige skapninger og Bella lærte meg masse! Tusen takk for den tiden vi fikk sammen, jeg savner deg hver dag og vil aldri glemme deg.