Bjørnulvs Stjerna aka. Skrulla

♥ ♥ ♥ Skrulla ♥ ♥ ♥
11.12.2011 – 23.06.2014

Oktober 2013:

Det var Bjørn-Erik som eide Bjørnulvs Stjerna, aka. Skrulla :)! Fineste, galeste jenta som kom stormende inn i livet vårt en fredagskveld i juni, og som ble fastboende.  IMG_3322Skrulla skulle egentlig bare bo hos oss mens oppdretter vurderte helsetilstanden hennes, men hun satte igang en massiv sjarmoffensiv mot Bjørn-Erik, som tilslutt ville beholde henne. Skrulla hadde ikke opplevd så mye i livet så hun var generellt understimulert, dårlig håndtert og dårlig sosialisert.

Skrulla var Saltos søster og han var hennes klippe i livet. Alt Salto gjorde skulle hun gjøre og etterhvert ble det veldig gode venner.

Det første vi måtte begynne med var å mosjonere Skrulla, hun var ganske overvektig da hun kom og vi satte igang med turer i terrenget. Jeg trasket rundt på Trandum og på fjellet i timesvis og gradvis ble Skrulla en ny og bedre versjon av seg selv. I tillegg begynte vi med miljøtrening i Lillestrøm og omegn og forsiktig tilnærming til andre hunder. Bytrening ble ikke noe problem for jentungen og etter noen timer trening var vi på kafé med Skrulla.

Bjørn-Erik gikk på flere kurs med henne og de tok Bronsemerkeprøven i Lydighet. Dessverre viste det seg at Skrulla hadde forkalkninger i rygg og hofter og tilslutt ble smertene for mye for henne.  Det var forferdelig trist å ta avskjed med vakreste Skrulla, hun satt dype spor i hjertene våre. RIP Skrulla <3!